Nieuws

Donaties Januari/Februari 2023

Beste donateurs,

Inmiddels is het al weer maart, de krokussen en narcissen laten zich al voorzichtig zien. Zelfs de eerste tulpen zijn al zichtbaar. Het blijft al wat langer licht, maar het is nog steeds goed koud. We moeten nog even wachten voor het echt voorjaar wordt.

De eerste twee maanden van dit jaar zijn allesbehalve rustig verlopen, transporten, protestmars https://greyhoundsinnood.nl/2023/02/05/verslag-galgo-protestmars/ en hebben we afscheid genomen van onze voorzitter https://greyhoundsinnood.nl/2023/02/11/wisseling-voorzitter/.

Op 14 januari mochten we het eerste kleine transport van Paws Patas verwelkomen. Zoals op de site staat, wie het kleine niet eert…… Paws bracht ons 2 honden die meteen naar hun warme mand konden gaan.
In Februari is FBM gekomen met 7 honden voor ons en Scooby met 4 honden. Alle honden mochten meteen met hun nieuwe baas mee naar huis.

Zoals je op de site kunt lezen, komen er op dit moment regelmatig, om verschillende redenen, honden terug van adoptie. Voor onze (nieuwe) dames die de zorg voor de opvanghonden hebben, een hele kluif.
Wij zijn altijd op zoek naar opvanggezinnen, mocht je hierin interesse hebben, dan kun je contact opnemen via opvanghonden.ginn@hotmail.com. Omdat er aan een opvanggezin eigenlijk de zelfde eisen worden gesteld als aan een adoptiegezin, zal er ook bij een opvanggezin een screening plaatsvinden. Lees hier meer informatie: https://greyhoundsinnood.nl/helpen/opvanggezinnen-gezocht/.

In de maand Januari hebben we een mooi bedrag van € 1.129,- aan donaties mogen ontvangen en in Februari € 899,-. Een prachtig begin van het nieuwe jaar. We kunnen jouw donatie erg goed gebruiken. Ook dit jaar kwamen er weer honden aan in Nederland die een ritje naar de dierenarts nodig hadden. We hebben tot en met eind Februari al € 2.000,- aan dierenartskosten betaald.

Het teaminggeld voor Januari is gegaan naar BaasGalgo voor de hond Shalim. Shalim kwam binnen met een gebroken voet en verbrijzelde teen. Hij is hier inmiddels aan geopereerd. Het teaminggeld voor Februari is gegaan naar PAWS Ierland voor de hond Cleo. Cleo kwam binnen bij PAWS met een gebroken poot. Na overleg met de dierenarts is gekeken wat de beste oplossing was voor Cleo. Er is besloten om te opereren en het bot vast te zetten met pinnen en schroeven. Een flinke kostenpost voor PAWS.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van onze rechtstreekse doneerpagina: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...