Nieuws

BaasGalgo Transport 04-03-2023

Op de mooie omheinde aankomstlocatie in Oss arriveerde de bus uit Spanje met aan boord Teresa en Sona. Er was lang uitgekeken naar deze meisjes, maar eindelijk was het dan zo ver.

Mooie brindle Teresa kwam als eerste uit de bus. Een beetje spannend vond ze het aanvankelijk wel, maar al vrij snel stond ze geïnteresseerd en met gespitste oortjes rond te kijken. Daarna werd ruwhaartje Sona uit de bus getild en al bijna voor haar voetjes de grond raakten zei haar staartje dat ze blij was om uit die bench te zijn en mensen te zien.
Omdat de bus op het laatst wat tijd had ingelopen, waren adoptanten nog niet aanwezig en mochten Teresa en Sona samen met consulente Bini een rondje door de tuin lopen en doen wat er zo nodig gedaan moest worden. Allebei keurig aan de lijn, zonder trekken, en nieuwsgierig aan alles snuffelend.

De kennismaking met de nieuwe familie is altijd een emotioneel moment, voor mens en dier. Sona maakte tevens kennis met haar nieuwe zusje Ilka, die 3 maanden geleden ook van BaasGalgo was gekomen en de dametjes moesten uiteraard even snuffelen en op hun manier bijpraten.
Teresa, een rustig meisje bekeek alles eens op haar gemak en maakte kennis met haar nieuwe familie en Podenco huisgenootje.

Zowel Sona als Teresa lieten zich heel rustig voorzien van een nieuwe outfit. Jasje, halsbanden, tuigjes, lijnen, alles lieten ze zich rustig welgevallen. Wat een heerlijke meisjes, allebei!
Helemaal opgetuigd waren ze dan klaar voor de laatste etappe van hun lange reis: naar huis!
Thuis wachtte een heerlijke bak met eten en een warme mand. Wat wil je nog meer na zo’n lange vermoeiende reis!

Ik wil alle mensen, de vele vrijwilligers in Spanje en Nederland, die geholpen hebben Teresa en Sona een nieuw leven te geven, hartelijk bedanken!
Marian en Michiel, fijn dat we de aankomst bij jullie mochten doen.

Elsbeth Endel
Transportcoördinator BaasGalgo

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...