Nieuws

PAWS Transport 01-04-2023

Nadat vorige week de veerboot was geannuleerd wegens het slechte weer, was vandaag toch echt de grote dag voor kleine Luna. Ook deze keer was het weer erg slecht, maar gelukkig ging er nog een veerboot en kon het Kanaal worden overgestoken! Vanuit het Ierse Tipperary kwam ze helemaal naar het Brabantse Oss.

Lurcher Luna was één van de vreselijk verwaarloosde pups die in september binnen werden gebracht bij PAWS Animal Rescue Ireland, en onder hun goede zorgen is ze uitgegroeid tot een prachtig zwart pareltje.

Luna werd opgewacht door haar enthousiaste nieuwe familie, en grote zus Carly die al eerder vanuit PAWS werd geadopteerd. En wat passen deze meisjes prachtig bij elkaar! Ze heeft letterlijk en figuurlijk hoge golven getrotseerd, nu is het tijd voor verwennerij en een leven vol vrolijkheid en veiligheid.

Groetjes,
Fleur – transportcoördinator PAWS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...