Nieuws

Paws Patas Transport 15-04-2023

Op een zonnige en winderige zaterdagmiddag troffen we vrolijke en positief gespannen adoptanten in goed humeur bij het terrein van De Happy Roedel te Utrecht. Gezamenlijk wachtten we op de prachtige blauwe bus van A&V Pet Transport met aan boord honden van o.a. Paws Patas.  Al snel reed de bus het terrein op en werden een voor een op rustige en veilige wijze de honden per stichting de bus uitgelaten. De een nog leuker en aandoenlijker dan de ander.

En toen, eindelijk, kwam voor GINN heerlijke, vrolijke brindle pup Maya uit de bus, die de adoptanten gelijk om haar kwispelende staartje wond. Daarna volgde de indrukwekkende Bodi met zeldzaam mooie ogen en zwarte snor. Eerste blikken en knuffels werden uitgedeeld en dat blijft een mooi moment.

De papieren werden verder ingevuld, de laatste vragen gesteld en informatie uitgewisseld en tijdens dat alles is de glimlach bij de adoptanten niet verdwenen. En kijk eens naar de foto’s van deze 2 knapperds: geef ze eens ongelijk!

We wensen de adoptanten veel geluk met hun nieuwe maatje en danken hen voor het geven van een kans. Ook dank aan Amber en Vince die deze honden op veilige wijze naar Nederland hebben overgebracht. Natuurlijk dank aan de vrijwilligers van het veilige terrein van de Happy Roedel voor hun gastvrijheid. En tot slot grote dank aan alle betrokken vrijwilligers die dit transport mogelijk hebben gemaakt.

Groet,
Jetteke

NB: Foto adoptante is op haar eigen verzoek gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...