Nieuws

Documentaire Lotte Klaver over Galgoleed

Lotte Klaver is student Journalistiek en moest voor haar opleiding een documentaire maken. Lotte is afgereisd naar Fundación Benjamin Mehnert in Sevilla en heeft daar een documentaire gemaakt over het leed van de Galgo’s. Hieronder kun je de documentaire bekijken.

Lotte, heel erg bedankt dat je onze stichting hebt uitgekozen om deze documentaire te mogen publiceren, het is echt prachtig geworden. En dank ook aan Corné Duijvelaar om het verhaal van de Galgo’s te vertellen.

2 reacties

  1. Wat fantastisch Lotte, dat jij dit hebt gemaakt. In een mooie rustige toch zeer informatieve vorm. Dank je wel!!

  2. Geweldig Lotte. Zo ontroerend en zo waar. Jammer genoeg bij té veel mensen in binnen- en buitenland nog onvoldoende bekend. Dankjewel dat jij door het maken van deze docu een steentje hebt bijgedragen aan mee bewustwording!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...
Geplaatst op: 4 februari 2024
Beste Teamer, Helaas krijgen wij van onze Teamers...
Geplaatst op: 23 januari 2024
Donderdag a.s. gaan onze eigen Lydia Zomers en...