Nieuws

Wijzigingen doorgeven

Beste adoptanten,
wij vinden het belangrijk dat onze database up-to-date is en vragen je om een verhuizing of overlijden van je hond aan ons door te geven, zodat dit kan worden aangepast. Dit kan via info@greyhoundsinnood.nl.
Denk er ook aan om bij overlijden je hond uit te schrijven bij de desbetreffende databank waar je hond geregistreerd staat. Indien je dit niet meer weet kun je dit eenvoudig opzoeken door het chipnummer in te voeren bij www.chipnummer.nl.

Alvast bedankt,
het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...