Nieuws

Wijzigingen doorgeven

Beste adoptanten,
wij vinden het belangrijk dat onze database up-to-date is en vragen je om een verhuizing of overlijden van je hond aan ons door te geven, zodat dit kan worden aangepast. Dit kan via info@greyhoundsinnood.nl.
Denk er ook aan om bij overlijden je hond uit te schrijven bij de desbetreffende databank waar je hond geregistreerd staat. Indien je dit niet meer weet kun je dit eenvoudig opzoeken door het chipnummer in te voeren bij www.chipnummer.nl.

Alvast bedankt,
het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 3 juni 2023
Wij vragen jullie speciale aandacht voor ELLIOT, een...
Geplaatst op: 22 mei 2023
Zoals altijd worden we door de chauffeurs van...
Geplaatst op: 10 mei 2023
Beste adoptanten, wij vinden het belangrijk dat onze...