Nieuws

Donaties maart, april, mei 2023

Beste donateurs,

Inmiddels is het al weer Juni, het mooie weer is er en de natuur staat volop in bloei! Door omstandigheden is dit overzicht een maand later. Maar dan hebben we ook wat te vertellen!

De afgelopen maanden is er een aantal transporten geweest, de een met iets meer honden dan de ander. Maar allemaal met bijzondere, mooie, lieve honden. De een met een iets groter verhaal dan de ander. Maar ik weet zeker dat ze allemaal blij zijn om in een heerlijke mand (of op de bank) te liggen met 2 keer per dag een lekkere maaltijd en een portie flinke knuffels.

BaasGalgo kwam ons op 4 maart verblijden met 2 lieverds, zij mochten meteen mee naar hun nieuwe huis.
Paws Ierland kwam op 1 april (nee, geen grapje) weer helemaal naar het vaste land en had voor ons 1 hond. Wat een droom zou het toch zijn als ze wat vaker naar het vaste land konden komen met wat meer honden.
Paws Patas kwam op 15 april onze kant op met 2 bofkonten.
BaasGalgo kwam op 29 april met 3 leukerds.
FBM heeft ons op 20 mei 7 honden gebracht.

In de maanden maart, april en mei hebben we weer mooie bedragen aan donaties mogen ontvangen van € 568,-,  € 539,-  en € 984,-. Hadden we al eens gemeld dat we hier heel erg blij mee zijn?

Het Teaminggeld van maart is gegaan naar FBM voor de hond Gaia. Misschien hebben jullie de foto’s voorbij zien komen op de Facebookpagina van FBM. Gaia kwam daar zwaar ondervoed binnen en met een enorme tumor onder haar buik. Hier is zij natuurlijk zo snel mogelijk aan geopereerd.

Het Teaminggeld van april is gegaan naar BaasGalgo voor de hond Ema. Ema had bij haar eigenaar al een gebroken poot, maar haar eigenaar wilde eerst nog een nestje van haar. Daar heb je geen goede poten voor nodig. Ze had natuurlijk wel vreselijke pijn aan haar poot. Toen BaasGalgo haar eindelijk mee mocht nemen was samen met haar poot, ook haar ziel gebroken. De chirurg heeft haar polsgewricht moeten vastzetten. Ema heeft nu heel veel revalidatie en heel veel knuffels nodig om te herstellen.

Het Teaminggeld van mei is gegaan naar Scooby. Een paar vrijwilligers zijn eind mei een week bij Scooby geweest. Er lagen 2 honden in de ziekenboeg die onze donatie goed kunnen gebruiken. Astrid, een teefje dat een flinke bijtwond had gekregen van een kennelgenoot. En een wat oudere erg magere reu die aan het infuus lag. We hopen dat ze beide snel opknappen.

Zo zien jullie, wat we met slechts € 1,- per maand per Teamer kunnen bereiken!

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 t.n.v. Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van onze rechtstreekse doneerpagina: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/.
Of wordt Teamer voor maar € 1,- per maand: https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...