Nieuws

PAWS Transport 09-07-2023

Na een lange reis vanuit Ierland zetten lurchers Dory en Daisy, en greyhound Harlo vanochtend voet op de warme (!) Nederlandse bodem.
Eigenlijk zouden de meisjes gisteravond al aankomen, maar door oponthoud en overmacht was dit helaas niet meer haalbaar. Gelukkig waren de hondjes in de ervaren handen van de professionele transporteur, die zijn werk duidelijk met liefde doet.

Het was heerlijk vertoeven aan de lange tuintafel in de schaduw, en de sfeer was ontspannen en gezellig. En wat is het toch altijd hartverwarmend om te zien dat de adoptanten hun nieuwe hondjes vol emotie in de armen sluiten, daar kan echt niets tegenop!
De meisjes genoten zichtbaar van het koele, zachte gras, en konden lekker even bijkomen voor ze weer op weg gingen naar hun definitieve thuis.

Voor mij was het een aangename afsluiter, ik geef het transportcoördinator-stokje bij deze over in de goede handen van Lydia en Petra.

Hopelijk tot ziens!
Groetjes,
Fleur

Eén reactie

  1. Lieve Fleur, Tania, Kiki, Chantal en alle andere dames die ervoor gezorgd hebben dat Daisy een nieuw thuis bij ons heeft gevonden: bedankt voor jullie inzet voor deze lieve honden! Graag tot de volgende keer!
    Liefs van Daisy, Anita en Igor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...