Nieuws

Paws Patas Transport 15-7-2023

Met chauffeur Christel waren we ruim op tijd bij het aankomstpunt “De Happy Roedel” in Utrecht, waar we hartelijk werden ontvangen. Er was een indeling gemaakt van 3 groepen die om de beurt het terrein op mochten. Wij van GINN zaten in groep 2. De auto werd veilig binnen de hekken geparkeerd. Daarna was het wachten op de adoptanten. Vol verwachting kwamen ze fijn op tijd aan, ook hun auto veilig binnen de hekken geparkeerd.

Alle bestelde spullen werden overhandigd en 2 jassen werden aangeschaft nog voor ze Devin (die nu Kenji heet) hadden gezien. Iedereen was in euforie toen de bus aankwam. De 1e groep nam hun schatten in ontvangst en mocht het terrein verlaten. Nu was groep 2 aan de beurt. Het tuigje met riem en halsband werd overhandigd aan de vervoerders, Amber en Vince. Kenji werd veilig in de bus voorzien van tuigje en halsband. Toen stapte hij uit de bus: “Ohhh” en “Ahhh” klonk het op het terrein. Wat een prachtige hond! Ja, uit de kluiten gewassen, maar o zo lief. Hij vond alles toch wel spannend.

Met het tekenen van het contract werd de adoptie officieel. De adoptanten straalden, zo gelukkig waren ze met hun schat. Het instappen in de auto vond hij maar niets. Met z’n allen hebben we hem er behoedzaam in getild en vast gemaakt. Toen werd er afscheid genomen. We moesten het terrein verlaten om de volgende groep binnen te laten. Daar gingen ze met hun Kenji. De eerste berichten zijn zo positief!

Altijd fijn om gelukkige adoptanten en honden te zien, daar doen we het voor met z’n allen!
Groetjes,
Christel en Tania

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...