Nieuws

Verslag Windhondendag 24/9

Wat kunnen we terugkijken op een heerlijke, zonnige en gezellige dag in Oss! Echt alles zat mee: het mooie weer, de fantastische opkomst, al die lieve honden en de diverse kramen.

Er waren oude bekenden en nieuwe gezichten, er werd bijgebabbeld en gelachen, er stond ouderwets een rij voor het frietloket en de DoggyWalk werd bijzonder goed bezocht. Vandaag hebben de eerste geïnteresseerden zich al gemeld voor een hond die ze daar hebben gezien. Er werd goed geshopt want de mensen van de hekkendienst zagen regelmatig mensen heen en weer lopen om hun aankopen even in de auto te leggen.
Na afloop verliet iedereen met een glimlach het terrein en ontvingen we al snel diverse berichten dat de honden helemaal gevloerd waren. Kijk, zo hoort het!!

Dank voor de medewerking van alle bezoekers voor het opruimen van de hondenpoep, het scheelde echt enorm na afloop.
Tevens dank aan alle standhouders voor hun goed gevulde kramen. De een was nog vrolijker dan de ander. Altijd weer een feestje!
Natuurlijk een woord van dank aan de eigenaren van Strand Tien die ons welkom hebben geheten. Voor hen was het de eerste keer om zoveel honden bij elkaar te zien.
Zeker een bedankje aan dierenarts Janneke en ‘assistente’ Diana die onvermoeid doorgingen met hun werk en tussendoor nog wat extra EHBO hebben uitgevoerd.
En tot slot dank aan de vrijwilligers die hebben bijgesprongen met hand- en spandiensten, hekkenwerk etc.

Hopelijk snel tot ziens!
Groet,
Jetteke

3 reacties

  1. Het was een geweldige dag met zoveel leuke mensen en uiteraard de lieverds.
    Ik hoop dan ook dat er nog veel mooie windhonden dagen in OSS zullen komen
    Want deze dagen zijn echt super fijn.

    Jullie ook super bedankt voor de geslaagde dag

  2. Het was weer geweldig zoals ieder jaar, altijd weer goed georganiseerd. Hopelijk volgend jaar weer. Super genoten, iedereen bedankt. 👍

  3. Het was weer geweldig tof. De honden hebben enorm genoten en wij dus ook. Leuke kramen, fijne mensen, mooi weer en honden overal waar je keek…. fantastisch!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...