Nieuws

Donaties juni, juli, augustus 2023

Beste donateurs,

Inmiddels is het al weer oktober, de vakantie is voor velen weer verleden tijd. Het weer heeft ons van alles gegeven: van heel veel regen tot heerlijk warm. Voor ieder wat wils.

De transporten zijn natuurlijk gewoon doorgegaan en we hebben weer een aantal prachtige honden mogen verwelkomen. Honden die nu lekker op een heerlijke bank liggen of in hun eigen zachte mand.

Paws Ierland heeft op 9 juli 3 prachtige honden naar ons gebracht.
Scooby bracht ons op een warme 8 juli 5 lieverds.
Paws Patas bracht ons op 15 juli 3 knapperds.
FBM had op 5 augustus in hun bus 4 langneuzen voor ons zitten.
Alle transportverslagen zijn natuurlijk terug te lezen op onze website.

In de maanden juni, juli en augustus hebben we weer mooie donaties mogen ontvangen: € 888,-, € 418,- en € 684,-. Ook hebben we een heel mooi bedrag van € 1.300,- voor de hond Elliot ontvangen. Met deze donatie hebben we de kosten van de onderzoeken en medicatie van Elliot kunnen betalen.

Het Teaminggeld van juni is gegaan naar FBM voor de hond Timeo.
Timeo kwam zoals zoveel honden in hele slechte conditie binnen bij FBM. Hij was helemaal kaal, zijn huid zat vol met wonden, korsten en littekens. Zijn poten waren erg gezwollen. Timeo had schurft en heeft Leishmaniose. Met Timeo gaat het nu gelukkig heel erg goed, hij is een hele blije hond.

Het Teaminggeld van juli is gegaan naar Paws Ierland voor de hond Cleo.
Cleo zit al erg lang bij Paws. Ze heeft een ernstige vorm van artritis in een van haar poten. Ze krijgt maandelijks een pijnstillende injectie om haar pijn wat te verlichten. Met de donatie kunnen ze een klein beetje van deze kosten betalen.

Het Teaminggeld van augustus is gegaan naar BaasGalgo voor de hond Tokio.
Tokio is uit het dodingsstation van Madrid gered en ze had bij aankomst diverse wonden op haar hele lijfje, waaronder ernstige bijtwonden in haar hals die ook vreselijk ontstoken waren. Het arme meisje moet veel pijn hebben gehad.
Ze is geopereerd waarbij aangedaan weefsel verwijderd is en daarna is ze bij de dierenarts in de kliniek opgenomen omdat ze te kwetsbaar was voor het asiel.

Zo zien jullie, wat we met slechts € 1,- per maand per Teamer kunnen bereiken!
Namens alle vrijwilligers en honden danken wij jullie allemaal hartelijk voor de steun en het vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren.
Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 t.n.v. Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van onze rechtstreekse doneerpagina: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/.
Of wordt Teamer voor maar € 1,- per maand: https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Eén reactie

  1. Met tranen in mijn ogen maakt mijn hart toch een sprongetje,dat er zoveel gedaan kan worden met een kleine gift.
    Ik hoop dat alles zo mag blijven gaan,dat we nog veel meer honden kunnen helpen.
    Meintje 🍀💞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...