Nieuws

Kerstpaneel Marga Hendrix

Speciaal voor GINN heeft beeldend kunstenaar Marga Hendrix dit vintage Kerstpaneel ontworpen. De tekening, door haar gemaakt vanaf een foto uit ons archief, is gedrukt op een aluminium plaat van 30 x 30 cm. Dit paneel is geschikt voor zowel binnen als buiten. Leuk om neer te zetten, op te hangen of er een touw aan te bevestigen met kerstgroen. Mogelijkheden genoeg want een bevestigingsplaatje is inbegrepen.

Het paneel kost € 24,50 excl. verzending. De opbrengst wordt gedoneerd aan GINN. Er is een beperkt aantal beschikbaar om binnenkort te kunnen verzenden. Bij interesse graag mailen naar Marga Hendrix: info@rozerij.nl
De Facebookpagina kun je bezoeken via:  https://www.facebook.com/www.rozerij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...