Nieuws

Paws Patas Transport 04-11-2023

Op zaterdag 4 november kwam er een hondje aan van Paws Patas, genaamd Vincent. Hij staat al op onze site en we hebben geregeld dat hij een warm plekje krijgt in een opvanggezin. Gezien zijn zware leventje verdient deze kanjer dat ook echt.

’s Morgens om 08.00 uur stond de bus al in Assen met alleen nog Vincent aan boord. De chauffeuse was al helemaal in love. “Het is zo’n schat. Hij is zo makkelijk, hij kruipt gelijk je ziel in met zijn donkere ogen”. Een superaanhankelijke, lieve zachtaardige hond, ondanks al zijn littekens op zijn koppie en lijf waar aan te zien is dat hij geen makkelijk leven heeft gehad.
We hebben hem uit de bus gehaald zodat hij even zijn beentjes kon strekken en mocht plassen. Zijn reis was namelijk nog niet voorbij. Nog drie kwartier in de auto te gaan naar zijn opvangadres. Op het opvangadres zaten ze al met smart te wachten op deze mooie, grote, lieve kerel.
De autorit vond hij heel erg interessant. Vanuit de bus had hij natuurlijk geen enkel uitzicht, maar nu hij in de auto zat kon hij zijn ogen eens goed de kost geven. Als hij kon praten had hij niets anders gezegd dan “Wow, wowie, WOW!”.

Na deze rit hadden we dan eindelijk zijn voorlopige eindbestemming bereikt. Daar stonden al twee galgo’s hem kwispelend op te wachten. Wat een feest. De kennismaking was heel relaxed en heel rustig. En er werd al uitgedaagd tot spelen.
Nu mag hij eerst lekker neerploffen in een lekkere mand en bijkomen van dit avontuur. En hopelijk mogen er voor hem nu alleen nog maar positieve avonturen volgen. Het is hem zo gegund. Mijn ziel heeft hij al veroverd.
Als je interesse hebt in Vincent, laat het dan weten via: opvanghonden.ginn@hotmail.com.

Lieve groetjes,
Lydia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...