Nieuws

Donaties september, oktober, december 2023

Beste donateurs,

Inmiddels is het half december. We gaan richting het einde van het jaar 2023. Voor GINN was 2023 weer een goed jaar. We hebben een fijn aantal honden mogen plaatsen en we hebben mooie donaties ontvangen. Kijk binnenkort op onze site naar de Kerstspecial, waar we alle geadopteerde honden van 2023 presenteren.

VUURWERK!
Lieve mensen, laten we niet vergeten om onze honden dubbel aan te lijnen en ze zeker niet los te laten.

We hebben afgelopen maanden ook weer wat transporten mogen verwelkomen, met een aantal prachtige honden. Deze honden liggen lekker warm van de winter.
FBM: op 09-09-2023 4 honden en op 04-11-2023 nog eens 4 honden.
BaasGalgo: op 28-10-2023 1 hond in opvang.
Paws Patas: op 04-11-2023 1 hond opvang.
Paws Ierland: op 11-11-2023 5 honden, waarvan 1 in opvang.
Op 16-12-2023 staat er nog een transport gepland van FBM met twee 2 honden voor ons. Alle transportverslagen zijn natuurlijk terug te lezen op onze website.

In de maanden september, oktober en november hebben we weer mooie donaties mogen ontvangen: respectievelijk € 633,- , € 498,-  en € 749,-.

Het Teaminggeld voor september is gegaan naar Scooby, voor alle honden in de ziekenboeg.
Het Teaminggeld voor oktober was voor Paws Ierland voor de hond Lee. Lee is bij Paws Ierland binnengekomen nadat hij was aangereden door een auto. Helaas was 1 van zijn achterpoten niet meer te redden en moest worden geamputeerd. Zijn andere achterpoot was er ook slecht aan toe, maar gelukkig hebben ze deze weten te behouden. Lee doet het erg goed op 3 poten en zijn amputatiewond geneest ook goed.
Het Teaminggeld voor november hebben we besteed aan FBM voor galga Dulce. Ook Dulce is aangereden. Hierdoor is haar achterpoot op meerdere plaatsen gebroken. Waarschijnlijk zal haar achterpoot moeten worden geamputeerd. Haar andere verwondingen zijn verzorgd.
Uit een update hebben we inmiddels kunnen lezen dat haar poot is geopereerd, dus geen amputatie, maar dat de weg naar herstel lang zal zijn. De kosten voor deze operatie zullen hoog zijn.

Verder hebben we de afgelopen weken een veiling gehouden via Facebook. Er is goed geboden. De opbrengst zal worden verdeeld over de samenwerkende shelters. Het eindbedrag is nog niet bekend, maar zal later op de site worden vermeld. Dan gaat er ook nog onze jaarlijkse decemberdonatie naar de shelters. Begin 2024 kunnen we dan de balans van 2023 opmaken.

Ik denk dat we het met zijn allen heel goed hebben gedaan, maar we kunnen dit niet zonder onze donateurs. Dus bedanken wij onze donateurs weer enorm voor hun steun dit jaar en hopen dat we ook in 2024 weer op jullie mogen rekenen. En mocht je nog twijfelen of je wilt gaan doneren, kijk dan eens of je Teamer kunt worden. Voor slechts € 1,- per maand help je ons al. Want veel Teamers bij elkaar, maken ook een mooi bedrag!

Je kunt doneren op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 t.n.v. Stichting Greyhounds in Nood Nederland of ga naar onze rechtstreekse doneerpagina: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/.
Of wordt Teamer voor € 1,- per maand: https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Namens alle vrijwilligers en honden wensen wij jullie hele fijne dagen en al het goeds voor 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...