Nieuws

GINN Kerstspecial 2023

Alweer een jaar voorbij. Wat vliegt de tijd!

In 2023 hebben we een heel goed jaar gehad. We hebben een aantal hele mooie donaties gehad en we hebben 2x een veiling gehouden. We hebben hierdoor een mooie eindejaarsdonatie kunnen doen naar onze shelters. We hebben € 5.000,- overgemaakt naar FBM, Scooby, BaasGalgo en Paws Ierland en
€ 2.000,- naar Paws Patas. Wij denken dat ze dat goed kunnen gebruiken.

2023 was ook een jaar waarin er weer vele schatten zijn uitgekozen voor een nieuw leven als geliefd gezinslid, waardoor ze in staat zijn om hun Spaanse ellende te overwinnen en te vergeten.

We ervaren steeds vaker een tekort aan opvanggezinnen, o.a. door ziektes, werkdruk of verhuizing, waardoor we een hond niet onder kunnen brengen. De meeste van onze opvanggezinnen werken niet alleen voor GINN, maar ook voor collega-stichtingen zodat het soms echt lastig is om een hondje tijdelijk te huisvesten. Wij zouden heel graag wat meer opvanggezinnen tot onze beschikking hebben. Lijkt het je leuk om een windhond klaar te stomen voor adoptie, lees dan hier meer informatie. Het contactadres vind je ook op deze pagina.
https://greyhoundsinnood.nl/helpen/opvanggezinnen-gezocht/

Dan de Vergeten honden: dit jaar hebben we Marisa, Gaucho (kampioen langzitter!) en Bartolo aan een nieuw leven kunnen helpen. En in de planning stonden ook nog Ramón, Apache, Lia voor adoptie en Debbie en Joshua voor opvang. Door het ongeluk met de Scoobybus, lukt dat helaas dit jaar niet meer, maar deze hondjes zullen naar verwachting 6 januari aankomen. Wij zijn blij, dankbaar en trots dat we maar liefst 8 Vergeten honden aan een thuis of opvangplek hebben kunnen helpen. Wij danken de adoptanten/opvanggezinnen van deze hondjes van ganser harte, dat jullie een Vergeten hond een kans hebben gegeven! Wij willen iedereen dan ook aanmoedigen om bij de Vergeten honden te kijken, als je een windhond zoekt. Ze zijn het zo waard, want ze wachten al veel te lang.
https://greyhoundsinnood.nl/onze-honden/?jsf=jet-engine&tax=hondentags:29

Tenslotte presenteren wij in onze GINN Kerstspecial de hondjes die in 2023 hun nieuwe thuis hebben gevonden. Met daarbij onze grote dank voor jullie steun, donaties en adopties dit afgelopen jaar! Ook veel dank aan onze eigen vrijwilligers, die al het werk hebben verzet. En niet te vergeten onze opvanggezinnen, die een asielhond op weg helpen naar een nieuw leven.

Namens alle GINN-ers:
Hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...