Nieuws

Wat als jouw hond herplaatst moet worden?

Helaas gebeurt het wel eens dat een hond herplaatst moet worden. Wat de reden ook mag zijn, de hond mag nooit de dupe worden. GINN staat daarom altijd klaar om ‘onze’ honden terug te nemen. Samen met jou zoeken we naar een oplossing. Een oplossing is er namelijk altijd.

Plaats nooit jouw hond op Marktplaats of andere sites maar neem ALTIJD contact op met GINN zodat wij een liefdevol & vooral veilig nieuw thuis kunnen zoeken. Dit staat ook vermeld in de adoptievoorwaarden. Beloof je ons altijd te contacteren? Want ook na adoptie staan we altijd voor jou klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...
Geplaatst op: 4 februari 2024
Beste Teamer, Helaas krijgen wij van onze Teamers...
Geplaatst op: 23 januari 2024
Donderdag a.s. gaan onze eigen Lydia Zomers en...