Nieuws

Wat als jouw hond herplaatst moet worden?

Helaas gebeurt het wel eens dat een hond herplaatst moet worden. Wat de reden ook mag zijn, de hond mag nooit de dupe worden. GINN staat daarom altijd klaar om ‘onze’ honden terug te nemen. Samen met jou zoeken we naar een oplossing. Een oplossing is er namelijk altijd.

Plaats nooit jouw hond op Marktplaats of andere sites maar neem ALTIJD contact op met GINN zodat wij een liefdevol & vooral veilig nieuw thuis kunnen zoeken. Dit staat ook vermeld in de adoptievoorwaarden. Beloof je ons altijd te contacteren? Want ook na adoptie staan we altijd voor jou klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...