Nieuws

BaasGalgo Transport 06-01-2024

Het was al donker toen tegen 6 uur in de avond de bus uit Spanje de oprijlaan in Oss opreed, maar dat mocht de pret niet drukken. Aan boord zat een hele lieve, maar hele bange Galga, Sabrina. Er werd reikhalzend uitgekeken naar haar komst door het GINN team dat klaar stond met veiligheidstuig, lijnen en jas. Ook al is het terrein volledig omheind, de chauffeurs hebben in de bus al met veel zorg het tuig aangedaan en de lijnen bevestigd. En wat vond Sabrina dat eng, vreemde handen aan haar lijfje! Ze had op dat moment nog niet het idee dat haar leventje ten goede was gekeerd….

Eenmaal uit de bus kreeg ze van Tania ook meteen een warme jas aan en mocht ze even de pootjes strekken en een grote plas doen. Spannend vond ze dat wel, het liefst liep ze waar geen mensen stonden en de plas kwam pas in een ver rustig hoekje van het terrein.

Wie ook reikhalzend naar haar komst uitkeek was haar nieuwe familie. In overleg waren zij thuis gebleven bij hun grote roedel en Sabrina zou door Tania en Patricia thuis afgeleverd worden. Wat lief! We hebben het bange meisje voorzichtig in de auto getild en goed vastgezet voor het vervolg van haar reis. Eenmaal “thuis” stond ze aanvankelijk een beetje verloren naast de kerstboom, maar haar familie wist goed wat Sabrina nodig had. Met rust gelaten worden en zelf kijken wat je aandurft. En zie eens wat Sabrina binnen een dag al aandurft!!! Ze ligt op de bank, ze kijkt naar buiten, ze is THUIS!!!

Dank aan het team van BaasGalgo en het team van GINN!
Het ga je goed lief bang meisje, na 7 maanden asiel waarin niemand naar je vroeg heb je je gouden mandje gevonden!

Elsbeth
Transportcoördinator BaasGalgo

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...