Nieuws

Teaming

Beste Teamer,

Helaas krijgen wij van onze Teamers regelmatig een melding van een betalingsfout (Inactive payment methode). Dat vinden wij jammer, want we kunnen jullie steun zo hard gebruiken. We doneren namelijk iedere maand het Teaming bedrag aan een zieke hond die onze hulp hard nodig heeft. We willen jullie dan ook vragen om te kijken of jouw betaling nog goed verloopt. Of anders te kijken waar het fout gaat. Misschien dat de betaling via je creditcard verloopt en deze inmiddels is vernieuwd.

We hopen dat we op jouw steun mogen blijven rekenen. Ben je nog geen Teamer? Voor € 1,- per maand kun je ons steunen. Meld je nu aan via de volgende link: https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Namens ons allemaal, alvast bedankt.
Team GINN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...