Nieuws

FBM Transport 27-04-2024

Zaterdag 27 april was er een klein transport van FBM, Podencootje Roma mocht naar Nederland komen om te verhuizen naar België.

Stipt om 08.15 uur kwam het transport aan en konden we Roma in ontvangst nemen. Even de chip en het paspoort controleren. Nadat we Roma even lieten wennen aan het koude weer, deden we vlug haar jasje, veiligheidstuigje en halsbandje aan. Ze kon nog even wat rondjes wandelen met haar adoptante op het veldje, zodat ze haar behoefte kon doen. Dan de auto in en op weg naar haar gouden mandje in België.
Thuisgekomen was ze erg onder de indruk van haar nieuwe verblijf en Roma moet nog een beetje wennen aan haar huiselijk leventje nu. Het eerste contact met de huiskat verliep vlekkeloos.

Ondertussen is Roma al enkele dagen gewend bij de adoptante en ze begint beetje bij beetje los te komen. Ze is nog steeds wat afwachtend maar dit komt helemaal goed met haar. Wandelen vindt ze heel fijn!

Bedankt aan de chauffeurs om dit transport tot een veilig einde te brengen. En dank aan de adoptante om dit lieverdje een kans te geven op een beter leven.
Liefs,
Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...