Nieuws

Paws Patas Transport 25-05-2024

Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer waren de adoptanten vroeg in Maastricht. Ik heb ze uitgenodigd bij mij thuis te wachten. Het transport werd om 19.20 uur verwacht. Mijn grote hulp was inmiddels ook gearriveerd. Gezamenlijk zijn wij naar het buurtpark gereden.

Na 10 minuten in de auto te hebben gewacht, kwam de bus aan met Darren, een prachtige grote Podenco, samen met zijn kennelmaatje geadopteerd via een andere stichting, beiden voor mijn adoptant. In de bus werden beide honden veilig aangelijnd. Hierna hebben ze een heerlijke plas gedaan! Na de chipcontrole en de papieren te hebben overhandigd, zijn we teruggegaan naar mijn huis. Het begon nóg harder te regenen! We stonden met de enkels in het water. We hebben de honden afgedroogd en met de oogjes dicht van genot lieten ze dit braaf toe. Natuurlijk hebben ze wat lekkers gekregen. Darren vond het nodig om een kast te zegenen en de andere hond de mat. Nou ja, het is zo opgeruimd.

Nadat het contract was getekend, was de adoptie officieel. Hup, eerst Darren de auto in, de jongeman had even een zetje nodig. Hij is veilig vastgemaakt en samen met de andere hond konden ze veilig op reis. Toen de adoptanten thuis waren gekomen, kwamen de eerste positieve berichten binnen en heel veel foto’s. Mijn hart loopt over als honden die maar nèt thuis zijn, al op de bank liggen te slapen. Heerlijk, daar doen we het met z’n allen voor, voor en achter de schermen!

Heel veel dank aan chauffeur Linda van Dierentaxi Noord Brabant die Darren en zijn broer veilig naar Maastricht heeft gebracht.
En ook dank aan Ursula, die altijd bij ieder transport aanwezig is!
Groetjes,
Tania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...