Nieuws

Transport PAWS Ierland 14-06-2024

De aankomst van het transport was gepland om 20.30 uur, maar door onstuimige zee en ontzettende regenbuien onderweg was het transport vertraagd. Eén van de adoptanten was op tijd aanwezig en met een kopje koffie bij mij thuis was het wachten niet zo erg. De andere adoptanten stonden om 21.15 uur bij het hek van het buurtpark te wachten. Het is altijd gezellig, mensen komen voor hetzelfde doel.

Om 21.45 uur kwam de bus met het kostbaar goed het buurtpark inrijden en de hekken werden zorgvuldig gesloten. Man, man, wat een beauty’s zaten er in de bus. Van grote, dikke billen Greyhounds tot kleine Saluki mixjes. Eerst mocht Sally uit de bus nadat ze veilig was aangelijnd. Een flinke Greyhound meid! Wat een pracht en kracht! Ze liep rustig mee met haar baasjes en durfde meteen te plassen. Mooi zo! Daarna was de beurt aan prachtige Naomi, ffftview, een hartenbrekertje met haar mooie oortjes en oogjes! Een klein meisje stond daar met opgeheven hoofdje de omgeving te bekijken. Ook zij durfde meteen te plassen! Beide adoptanten hadden honden bij zich en tijdens de eerste wandeling werd er flink gesnuffeld en kennisgemaakt.

Omdat het buurtpark volledig omheind is, hebben we Fechin geholpen om de andere honden, bestemd voor Duitsland en Finland, één voor één aangelijnd een rondje te laten stappen in het buurtpark. Rustig werd er wat gesnuffeld en ja hoor, daar ging een poot omhoog en de dametjes gingen gehurkt. Dankbaar dat ze even de pootjes mochten strekken, gingen ze hun ruime benches weer in en kregen een schone deken en water. Voor ons was het een feestje: die dikke billen en prachtige lijven! Nadat iedereen was vertrokken, gingen wij met een voldaan gevoel naar huis. De eerste berichten zijn fantastisch!

Veel respect voor transporteur Fechin, die de lange rit maakte om de honden een warm mandje te bezorgen. Ursula, die bij ieder transport aanwezig is, en iedereen voor en achter de schermen, bedankt!!

Groetjes, Tania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...