Helpen

Donateur worden

De galgo’s in Spanje en de greyhounds in Ierland kunnen je hulp hard gebruiken. Door ons financieel te steunen help je mee aan het ondersteunen van de shelters in Spanje en Ierland, waarmee wij samenwerken.

Ondersteunen kan op de manier die voor jou het beste uitkomt. Wij zijn blij met iedere euro! Vele kleine bedragen, maken samen ook iets moois! Kijk naar wat voor jou mogelijk is, je zit nergens aan vast.

Je kunt jaarlijks of maandelijks een bedrag overboeken. Dit kun je instellen via je internet bankieren. Maar je kunt ook  éénmalig een bedrag overboeken op bankrekeningnummer: NL58 ABNA 0534 2404 02 t.n.v. Stichting Greyhounds in Nood Nederland. Of maak meteen een donatie over.

Je kunt ook Teamer worden voor maar € 1,00 per maand. Via onderstaande link kun je je aanmelden als Teamer. https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Als bedrijf kun je ook onze stichting ondersteunen. Om te kijken of er voor jouw bedrijf belastingvoordelen zijn, adviseren wij je om de site van de belastingdienst te raadplegen. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/verschil-periodieke-giften-gewone-giften

Namens alle vrijwilligers en de honden in de shelters danken wij je hartelijk voor je financiële steun.

zquVva0