Helpen

Ronda’s Sponsorcoat Project

Jullie zullen vast al wel gehoord hebben van het sponsorjassenproject van Elsbeth Endel, van Ronda’s Shop. Op onze vraag hoe Elsbeth dit allemaal regelt, kregen we onderstaande uitleg:

“Een tijdje geleden vroeg je me of ik jasjes voor Spaanse galgo’s had. Ik heb ze net ingepakt voor transport! 120 waterdichte jassen gevoerd met fleece, 65 warme fleece jassen en 92 kollen. En in november had ik ook al ruim 100 jassen gestuurd. De jassen zijn allemaal gesponsord, zie “Ronda’s Sponsorcoats project”: http://rondas-shop.blogspot.nl/p/sponsorjassen-2014-2015.html

sponsorjassen1Met BaasGalgo heb ik de vaste afspraak dat zij de jassen verdelen onder verschillende Spaanse organisaties. Regelmatig zie ik dan ook foto’s uit alle hoeken van Spanje van galgo’s met een jasje van Ronda’s Sponsorcoat project. En dan moet ik natuurlijk niet mijn steun en toeverlaat in deze vergeten te vermelden: Loes Dijkgraaf is het naaiwonder die al deze jassen voor het project maakt!”

Dit is een bewonderenswaardige actie van Elsbeth, die al een aantal jaren loopt. Zo zorgen Elsbeth en Loes dat veel galgo’s de winter warm doorkomen. Als je mee wilt doen om jasjes te sponsoren, klik dan op bovenstaande link, daar staat hoe het in zijn werk gaat. 1 Sponsorjasje kost maar € 5,- en daarmee geef je 1 galgo een stukje bescherming tegen de ijzige winters in Spanje. Op de blogspot wordt ook precies bijgehouden wie er allemaal gedoneerd heeft.

sponsorjassen2 sponsorjassen3
Tip: als je een maandelijkse automatische overschrijving van € 5,- maakt, dan merk je daar bijna niets van, maar dan heb je aan het eind van het jaar toch mooi 12 jasjes gesponsord!
Wij vinden het in ieder geval een geweldig mooi initiatief van Elsbeth Endel en Loes Dijkgraaf.