Helpen

Sponsorkliks

Onderaan onze site is een link geplaatst van Sponsorkliks. Neem hier eens een kijkje. Het werkt als volgt: bestel je via deze link bijvoorbeeld iets bij de HEMA, Bol.com of Zalando, dan levert dit onze stichting een kleine bonus op in de vorm van geld, dat op onze rekening wordt gestort. Dit kost jou echter niets extra’s bij je bestelling.
Op deze manier kunnen we nog meer doen voor de hondjes en voor de Spaanse asielen. Wij hopen natuurlijk dat je meedoet. Alvast reuze bedankt!

Handige tip!
Het gebeurt iedereen wel eens. Voor je het weet heb je online een bestelling gedaan en kom je er daarna pas achter dat je het ook via SponsorKliks had kunnen doen. Jammer, want daar loopt GINN weer “gevonden geld” mis! Euro’s die GINN goed had kunnen gebruiken.
Eén van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen. Binnen enkele seconden voeg je jouw favoriete webwinkels toe aan je internetbrowser. Je hoeft dan in het vervolg niet eerst naar de SponsorKlikspagina van GINN.
Bekijk hier de korte uitlegvideo voor Google Chrome: https://www.youtube.com/watch?v=Y_X0lBbloZU&feature=youtu.be En hier voor Firefox: https://www.youtube.com/watch?v=wa23c9WYd28&feature=youtu.be