Helpen

Take Care Tags

Zelf heb ik 2 galgo’s, waarvan ik de eerste zelf in Spanje heb opgehaald. Daar heb ik een aantal dagen in een shelter kunnen rondkijken en helpen.

Naar aanleiding van dit bezoek en mijn geweldige honden, ben ik gaan denken op welke manier ik meer kan betekenen voor deze kansarme honden en de mensen die geheel belangeloos zich inzetten voor deze honden. Zodoende is mijn bedrijf Take Care Tags ontstaan.

Take Care Tags houdt zich voornamelijk bezig met het graveren van hondenpenningen. Zeker voor de asiel- en buitenlandse honden is het van groot belang  een hondenpenning met contactgegevens te dragen. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat de hond een keer schrikt en de benen neemt.

Aangezien bij de meeste adoptieovereenkomsten de adoptant verplicht is een hondenpenning aan te schaffen, zag ik hier een mogelijkheid om wat voor de honden en stichtingen te betekenen.

Voor elke bestelde penning doneert Take Care Tags  € 0,50 aan een, door de klant aan te vinken, stichting naar keuze! Elke maand wordt het totaal aantal donaties per stichting overgemaakt.

Met vriendelijke groeten,
Eva Tax
www.takecaretags.nl

Onderaan onze pagina vind je de button naar de website van Take Care Tags