Helpen

Virtueel Adoptieprogramma

Sommige honden worden door ons liever niet meer geplaatst, omdat zij bijvoorbeeld te getraumatiseerd zijn om een nieuwe situatie nog aan te kunnen, of omdat zij (onherstelbaar) ziek zijn. Deze honden worden dan ondergebracht in een opvanggezin “onder de vleugels van GINN” en opgenomen in ons virtueel adoptieprogramma.

Kandidaten
Momenteel hebben we Rubi/Puri. Kijk voor haar verhaal op haar pagina in de rechterkolom.

Doel
Wanneer je virtueel een hond adopteert, draag je bij aan het levensonderhoud van deze hond, zoals (dieet)voer, dierenartskosten, medicatie, ontwormen etcetera. Je krijgt elke twee maanden een update over de hond, met een leuke foto erbij. Wanneer de hond niet meer beschikbaar is voor virtuele adoptie, heb je de keuze om te stoppen of om een andere hond uit te kiezen. Uiteraard krijg je dan een nieuwe foto en updates toegestuurd.

Wat zijn de kosten?
Je maakt jaarlijks een bedrag over van minimaal € 25,- (meer is natuurlijk altijd welkom) op rekeningnummer NL58ABNA0534240402 onder vermelding van “Virtuele adoptie [naam hond]”.

Alleen of met anderen
Uiteraard kun je ook met collega’s, klasgenoten, buren of vrienden een GINN-hond virtueel adopteren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom om deel te nemen. En het is natuurlijk mogelijk om meerdere honden te steunen, graag zelfs!

Verjaardagscadeau
Ken je iemand die alles al heeft en gek is op dieren? Voor zijn of haar verjaardag kun je het perfecte cadeau aanbieden: een jaar lang een virtuele adoptie van een GINN-hondje! Als je een virtuele adoptie cadeau doet, verloopt dit automatisch na een jaar, tenzij je de persoon natuurlijk het jaar erop opnieuw een virtuele adoptie cadeau doet. Als de gekozen hond voor het einde van deze 12 maanden niet meer beschikbaar is voor virtuele adoptie, dan kun je een andere hond uitkiezen en uiteraard hoef je niet opnieuw te betalen voor de resterende periode.

Wil je één van de honden in ons virtueel adoptieprogramma financieel steunen en ons helpen om beschadigde hondjes te kunnen blijven helpen?
Maak dan alsjeblieft je bijdrage over op: ABN AMRO rekeningnummer NL58ABNA0534240402, ten name van Greyhounds in Nood Nederland te Maastricht, onder vermelding van “Virtuele adoptie [naam hond]”. Je naam komt dan op de site te staan als virtuele adoptant.

Namens GINN en de honden alvast bedankt voor je steun!