Helpen

Rubi/Puri

Een tijdje geleden is Puri van 11 jaar naar Nederland gekomen en naar een opvanggezin gegaan, waar ze de naam Rubi kreeg.

Tijdens haar sterilisatie in Spanje zijn er knobbeltjes ontdekt inRubi1
de melkklieren en die zijn onderzocht. Helaas bleek 1 melkklier kwaadaardig weefsel te bevatten en Rubi zou in Nederland geopereerd worden. Echter op de dag van de operatie bleek het kwaadaardig weefsel vast te zitten aan de laag onder de huid, wat een zwaardere operatie zou betekenen en ook daarmee meer risico op minder goede genezing. Er zou dan voor de zekerheid niet alleen de aangetaste klier moeten worden weggehaald, maar ook nog een paar andere klieren om “ruim” te snijden. Er is toen ter plekke goed overleg geweest tussen 2 dierenartsen en GINN. Na alles goed te hebben besproken was het advies aan ons om Rubi niet te laten opereren, maar te gaan voor kwaliteit van leven. Wij hebben dat advies ter harte genomen.

We hebben voor Rubi een ander opvanggezin gevonden, waar Rubi5
ze gisteren naartoe is gebracht om daar lekker te gaan genieten en de rest van haar leven door te brengen.

Voor Rubi zoeken we virtueel adoptanten die bij willen dragen aan haar dagelijkse zorg. Ook al wordt ze niet geopereerd, soms is er toch een bezoekje nodig aan de dierenarts en natuurlijk voor haar eten. Wie Rubi wil ondersteunen kan een bijdrage overmaken op rekening van GINN (ABN-AMRO NL58ABNA0534240402, tnv Stg. Greyhounds in Nood, Utrecht.) o.v.v. sponsoring Rubi.

Voor nu is Rubi zeker geen zieke hond en geniet ze van het Rubi6
leven in huis. Ze is dol op menselijke aandacht, eten en een sprintje trekken. We duimen dat ze nog een paar jaar zo verder kan genieten en we zijn heel dankbaar dat we een fantastisch thuis voor haar hebben gevonden!!