Honden ter adoptie

Speciale aandacht

Rechts kun je honden selecteren in de categorieën Locatie, Geslacht, Ras en Leeftijd. Kijk alsjeblieft ook bij de Vergeten honden en honden met Speciale Aandacht.
Gereserveerd: adoptieprocedure goedgekeurd, hond wacht op adoptie. On Hold: wel interesse, maar nog niets definitief.
Beschikbaarheid honden:

Wij werken samen met een aantal buitenlandse asielen. Soms is hun administratie nog niet helemaal bijgewerkt en staan er nog honden in ons bestand die al geadopteerd zijn. En soms is er al interesse voor een bepaalde hond en vist iemand die via GINN diezelfde hond wil adopteren, achter het net. Vervelende en teleurstellende situaties, maar door ons niet te voorkomen, omdat alle asielen met wie wij werken, ook met andere stichtingen samenwerken.
Voor meer info of interesse in een hond, vul het vragenformulier in op onze Contactpagina.
Gereserveerd
Laatste update: 5 september 2023
Reu | 3-4 jaar | Podenco
Ramón blijkt een oogziekte te hebben waar hij uiteindelijk blind van zal worden… Hij moet daarom zo snel mogelijk een rustig en comfortabel thuis...
Laatste update: 28 juni 2023
Teef | 5-6 jaar | Kruising Galgo
Update van Scooby: Anni is zes jaar oud en al vier jaar bij Scooby. Zij moet een verschrikkelijk verleden hebben gehad, want zij is...

Denk alsjeblieft ook aan onze Vergeten en Speciale honden!

Dit zijn timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben. Of honden die vanwege hun “saaie” kleur, hogere leeftijd of medische conditie vaak overgeslagen worden. Maar juist zij verdienen een warme en veilige plek!