Informatie

Eén tegelijk alsjeblieft!

Lieve potentiële baasjes,

Geweldig, dat jullie interesse hebben in één van onze prachtige windhonden! Ze zijn ook zo mooi en lief… en wat zijn het er veel! Niet alleen bij onze stichting, maar op nog veel meer plekken kun je verliefd worden op een van onze dierbare langneuzen.

Zijn jullie van plan ook bij andere stichtingen op zoek te gaan naar een passende hond? Te gek, dan zit de gouden match er zeker bij! Het zou voor ons heel fijn zijn als je probeert eerst één hond te kiezen (bij ons of elders) om te kijken of die bij je past, en als dat niet zo is de volgende te bekijken, enzovoort.

Op deze manier voorkom je dat onze vrijwilligers veel tijd kwijt zijn aan mensen die misschien ook een traject hebben lopen bij een andere stichting, of dat een hondje zo lang gereserveerd staat dat hij een adoptie misloopt… want we willen allemaal uiteindelijk hetzelfde: gouden mandjes voor iedereen!Marlon en Mitoa Frame 32 cm

📌Alle informatie is door ons geschreven, gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring en daarmee ons intellectueel eigendom. Het is wettelijk verboden om dit te kopiëren/publiceren. Wij geven echter toestemming voor het overnemen van onze artikelen, maar uitsluitend met vermelding van “Bron: Stg. Greyhounds in nood Nederland”.