Informatie

Janette Mooi

Als donateur en geïnteresseerde kun je Stichting Greyhounds In Nood Nederland helpen door mooie handgemaakte sieraden te kopen bij Handgemaakte Sieraden/MooiBijoux. Maar liefst 10% van de opbrengst van jouw aankoopbedrag gaat namelijk naar GINN. Dus koop je bijvoorbeeld sieraden t.w.v.
€ 30,- dan gaat daarvan € 3,- naar GINN!

Het hebben van (wind)honden en het zelf bedenken en maken van sieraden zijn mijn passie en doe ik al sinds ik als klein meisje op zoek was (en ben) naar het mooiste en bijzonderste kraaltje. Ik ben al vele jaren vrijwilliger voor GINN maar meer achter de schermen; een aantal keren per jaar organiseer ik de Facebookveilingen voor GINN en dan doneer ik uiteraard ook wel eens wat eigen maaksels. Soms ben ik te vinden op (wind)hondevenementen zoals in Oss.

Omdat ik hobbyist ben en dus geen (web)winkel heb, verkoop ik deze voornamelijk via Facebook. Je kunt mijn creaties vinden op Facebook door in het zoekvenster in te typen: Handgemaakte Sieraden. Op Instagram ben ik te vinden onder de naam MooiBijoux. Ik realiseer me dat niet iedereen Facebook/Instagram heeft. De mensen die toch graag willen weten wat ik dan zoal maak en te koop aanbied, kunnen mij vrijblijvend een mail sturen met het verzoek om een collage van mijn sieraden te mailen, zodat je een idee krijgt.

Ik werk het liefst met hoogwaardige materialen zoals leer, glas, hout, Swarovski en nikkelvrij DQ (designerquality) metaal. Elk sieraad is uniek en er worden dan ook maar enkele van gemaakt. Alles wordt zoveel mogelijk op maat gemaakt zodat een sieraad past als een jas. Ik zou zeggen: shop voor het goede doel en verwen jezelf of iemand anders!

Praktische info om met je bijdrage GINN te steunen: vermeld bij je bestelling dat je GINN-donateur/GINN-geïnteresseerde bent, zodat ik weet dat ik 10% mag storten op de GINN-rekening.

Janette Mooi
Handgemaakte Sieraden/MooiBijoux
mail: janettemooi@kpnmail.nl
Facebook: www.facebook.com/mooieshawlsensieraden
Instagram: http://www.instagram.com/mooi_bijoux

JM 3

JM 4

Janette Mooi 1

JM 2