Informatie

Desy

Mijn naam is Desy en ik ben 49 jaar oud. Als jonge meid was ik al graag creatief bezig en vooral door te tekenen kon ik me heerlijk in een andere wereld terugtrekken. Op latere leeftijd ben ik dat gaan combineren met mijn spirituele kant en sterk ontwikkelde intuïtie. Zo is encaustic wax op mijn pad gekomen. Encaustic wax is voor mij een manier van schilderen waarin ik me helemaal vrij kan uiten vanuit mijn gevoel. Het kleurenpallet en de vormen samen vertellen mij steeds opnieuw de boodschap(pen) die op dat moment van belang zijn. En dat gevoel en die boodschappen wil ik graag delen. Zo ontstond het idee van Soul Connexion Art, wat (w)as mag zijn.

aCM7zsjAls een huisdier overlijdt is dat heel verdrietig. Het zijn kameraadjes die hun leven lang trouw zijn en er altijd zijn als je verdrietig, eenzaam of niet zo lekker bent. Ze zijn altijd blij als je thuiskomt. Dus het gemis, als ze er plots niet meer zijn, is groot. Veel mensen hebben behoefte aan een blijvende herinnering van hun trouwe viervoeter. En daarin wil ik graag iets betekenen met mijn creatieve intuïtieve kant. Een (w)astekening is een unieke en blijvende herinnering. Op subtiele en respectvolle wijze verwerk ik daarin een kleine hoeveelheid as van jouw dierbare huisdier.

Hoe werkt het?8XNEPHg
Ik heb een theelepeltje as nodig van jouw overleden huisdier. Dat mag je langs brengen, maar mag ook per post naar mij gestuurd worden. Ik werk vanuit mijn intuïtie waarbij ik mij afstem op jouw dierbare viervoeter. Daardoor krijg ik een gevoel bij wat ik mag gaan doen en met welke kleuren ik mag gaan werken. Door middel van warmte (op een encaustic was hotplate of een speciaal strijkijzertje of heating tool) smelt ik verschillende kleuren bijenwas, waardoor een bijzondere kleurenpracht ontstaat. Ik kan de was steeds opnieuw verwarmen waardoor de compositie steeds verandert. Zodra de tekening voor mijn gevoel klaar is, voeg ik met veel respect en in alle rust de as van je viervoeter toe en voorzie de tekening van een sealer, zodat de kleuren mooi blijven. Elke (w)astekening is uniek en vertelt een eigen verhaal.

fnn8dScEen (w)astekening maken kost tijd, die wil ik ook graag nemen. Zodra de tekening klaar is, neem ik contact op en zal deze verzonden worden. Ik kies er bewust voor om mijn tekeningen zonder lijst aan te bieden. Het risico dat het glas van een lijst stuk gaat tijdens verzending is te groot. En dan brengt dat mogelijk ook schade toe aan de (w)astekening en dat zou zonde zijn. Bovendien kun je zo zelf een lijst uitzoeken die je mooi vindt. Ik werk in principe op A5 formaat (21 cm bij 15 cm). De prijs van een persoonlijk schilderij is € 17,50 exclusief verzendkosten. Deze opbrengst van € 17,50 gaat volledig naar GINN, zodat zij hiermee hun goede werk kunnen voortzetten.

Neem graag contact met mij op als je vragen hebt of graag een (w)astekening wilt laten maken.
Warme groet,
Desy
desy.helpt.ginn@hotmail.com

9O4Jhv0 t1UfWZa