Informatie

Bach Therapie, Reiki en massage

Al lange tijd bewijst Ankie Bookelaar met haar praktijk Mens en Dier in Evenwicht dat haar behandelingen een gunstig effect hebben op honden.
Logo AnkieBookelaar
Bach Bloesem therapie is een zachte en subtiele methode om mentale en emotionele problemen bij mensen en dieren aan te pakken.

Massage kan worden ingezet bij pijnklachten, na een blessure of operatie, bij onrust, aanrakings- of gedragsproblemen, voorkomen van (chronische) blessures.

Reiki is een zachte eenvoudige vorm van healing met energie, om lichaam en geest in balans te brengen. In te zetten bij pijnklachten, spierpijn en mankheid, spanning, angst en stress, concentratie- en gedragsproblemen, somberheid, rouwverwerking en gebrek aan zelfvertrouwen.

Ga naar Ankie’s website, daar vind je alle informatie: https://www.mensendierinevenwicht.com/

📌Alle informatie is door ons geschreven, gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring en daarmee ons intellectueel eigendom. Het is wettelijk verboden om dit te kopiëren/publiceren. Wij geven echter toestemming voor het overnemen van onze artikelen, maar uitsluitend met vermelding van “Bron: Stg. Greyhounds in nood Nederland”.