Informatie

Spreekbeurt op school

We krijgen met enige regelmaat een verzoek of we materiaal hebben voor een spreekbeurt op school.

Wij hebben hiervoor een informatiepakket samengesteld over de windhonden in Spanje en de Greyhounds in Ierland. Over wat GINN doet om de galgo’s en greys te helpen. Het pakket bestaat uit een Powerpointpresentatie, een A4-tje met begeleidende tekst om bij de Powerpoint te vertellen, een A3 poster die in de klas kan worden opgehangen. Plus onze informatiefolder en een set stickers die in de klas kunnen worden uitgedeeld.

De A3 poster en de begeleidende tekst kunnen worden gedownload, rechts hiernaast. Ook de informatiefolder kan gedownload worden en door je zelf dubbelzijdig gekopieerd worden, deze kun je vinden op: https://greyhoundsinnood.nl/informatie/infofolder-ginn/. De stickers en de Powerpointpresentatie kun je aanvragen via e-mail: info@greyhoundsinnood.nl.
Als je zelf niet de mogelijkheid hebt om te kopiëren of te printen, vraag dan op school of ga naar een copyshop. 
Mocht je problemen hebben met het downloaden van 1 van de documenten, dan kun je ook even een mail sturen naar bovenstaand e-mailadres.

Als je het leuk vindt, vraag dan aan iemand om een paar foto’s te maken van jouw spreekbeurt en stuur deze in via het bovengenoemde e-mailadres. Vermeld daarbij je voornaam, je klasnummer en de naam van je school. Dan plaatsen wij dit op onze website.

In ieder geval heel veel succes met je spreekbeurt!

📌Alle informatie is door ons geschreven, gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring en daarmee ons intellectueel eigendom. Het is wettelijk verboden om dit te kopiëren/publiceren. Wij geven echter toestemming voor het overnemen van onze artikelen, maar uitsluitend met vermelding van “Bron: Stg. Greyhounds in nood Nederland”.