Onze honden

Noa

Geslacht

teef

Leeftijd

9 jaar of ouder

Locatie

BaasGalgo Spanje

Ras

Galgo Español
Gereserveerd

Omschrijving

Het zal je maar gebeuren. Ben je bijna 9 jaar en heb je altijd in een huis gewoond met je eigen familie, word je naar het asiel gebracht omdat je mensen gaan verhuizen. Je zou om minder je zelfvertrouwen verliezen!

Noa is een wat onzekere teef van 9 jaar die nu al meer dan een jaar in het asiel van BaasGalgo zit. De reden dat Noa al zo lang in het asiel zit, is dat ze in haar tijd in het asiel een paar keer onverwacht heeft gehapt naar een verzorger als ze werd aangeraakt. In meer dan een jaar tijd is dat 3 of 4 keer gebeurd. Op alle andere momenten heeft Noa zich een lieve sociale hond getoond, die goed omgaat met andere honden. Ze loopt keurig mee aan de lijn zonder trekken. In het contact met mensen is halsbanden aandoen, jas aandoen, aaien (zie je ook in het filmpje) geen enkel probleem.

Buiten de hierboven genoemde incidentele schrikmomentjes is ze in het algemeen goed op haar gemak met mensen en andere honden. Noa is geslaagd voor de kattentest en heeft met geen enkele hond ooit problemen gehad. Ze gaat goed om met reuen en teven, een sociale meid.

Maar vanwege toch het gegeven dat ze heel af en toe heeft gehapt naar haar verzorger in het asiel, vermoedelijk uit onzekerheid, zoekt BG voor haar een speciaal gezin met ervaring, dat zich daarvan bewust is en zich hier niet door laat afschrikken.

Noa zal het best gedijen in een rustige gezinssituatie, waar haar zelfvertrouwen zal kunnen groeien. Wie durft deze mooie meid het leven te geven dat ze verdient zodat ze na meer dan een jaar het asiel kan verlaten?

Hier is het filmpje van Noa:

[Toegevoegd: 11-12-2021]

Wil je meer weten over mij? Vul dan het vragenformulier in op onze contactpagina.

Bekijk ook....

Laatste update: 20 januari 2022
Reu | 1-2 jaar | Podenco
Velero is een hele knappe en vriendelijke ruwharige Podenco. Hij heeft prachtige ogen en een vrolijke persoonlijkheid. Velero heeft geen angsten en is zelfverzekerd....
Laatste update: 19 januari 2022
Teef | 1-2 jaar | Galgo Español
Dit prachtige teefje van 1,5 jaar werd samen met haar 6-jarige moeder door hun eigenaar afgegeven bij Scooby, ‘hoefde ze niet meer’… Beide dames...
Laatste update: 19 januari 2022
Teef | 5-6 jaar | Galgo Español
Deze 6-jarige Galga met haar betoverende blik werd samen met haar al net zo knappe dochter door hun eigenaar afgegeven bij Scooby, ‘hoefde ze...