Onze honden

Romelina

Geslacht

teef

Leeftijd

3-4 jaar

Locatie

GINN Opvanggezin

Ras

Galgo Español

Omschrijving

Romelina is een mooie brindle Galga van ruim 4 jaar oud en ze zit vanaf 26 november 2022 bij haar opvanggezin. Zij vertelt het volgende over haar:

Romelina is een zeer elegante chique verschijning. Ze is speels, sociaal naar mens en dier (behalve voor vogels en katten), zit boordevol energie en wil graag spelen met een maatje (mits die niet te ruw speelt). Ze kan dan niet met katten, maar kleine hondjes vindt ze heel erg leuk. Ze maakt zichzelf dan klein en daagt ze uit om lekker te spelen. Ook (kleine) kinderen vindt ze leuk en ze laat zich dan graag aaien. Romelina houdt van knuffelen en lekker bij je slapen op de bank. Ook speelt ze graag met speelgoed. Haar favoriete speelgoed is de wubba kong en een bal, maar ook een zachte knuffel mag ze graag door de lucht gooien.

Ze kan al zo’n 4 uur alleen zijn, maar dan is ze wel samen met een andere hond. Ze laat zich makkelijk aanlijnen en aankleden. Romelina heeft geen last van baknijd en is een rustige eter. De roedeltaal in een redelijk grote roedel van vijf vindt ze iets lastig. Ze raakt dan wat overprikkeld waardoor ze wat druk kan worden. Haar baasje zal er dan ook regelmatig op uit moeten, zodat ze haar energie voldoende kwijt kan. Op een omheind veld wil ze met iedereen spelen, zolang dat maar op een rustige manier gaat. En als je haar roept komt ze ook al terug!

Aan de lijn lopen gaat ook al best goed, behalve als ze hoge nood heeft, dan zal ze wat trekken aan de lijn. Ze is heel nieuwsgiering en kijkt graag mee met wat je aan het doen bent. Ook vindt ze alles wat beweegt interessant en kan dan onverwachts een grote sprong in de lucht maken. Romelina gaat graag mee in de auto, maar zet haar goed vast, want ze is razendsnel met uitstappen.
Al met al is Romelina een zeer lieve, aanhankelijke en vrolijke hond die nog wat begeleiding nodig heeft. Wie ziet het zitten om deze dame een eigen huis te geven? Ze is zoooo leuk! Een speelmaatje (mag klein zijn) vindt ze superleuk! Maar ze zou eventueel ook alleen geplaatst kunnen worden.

Hier is een filmpje van Romelina:

Zie je Romelina al bij jouw thuis op de bank liggen? Mail ons dan: opvanghonden.ginn@hotmail.com
[Toegevoegd: 02-01-2023]

Wil je meer weten over mij? Vul dan het vragenformulier in op onze contactpagina.

Bekijk ook....

Laatste update: 2 februari 2023
Teef | 3-4 jaar | Galgo Español
Lieve Conchi is één en al liefde. Ze is heel sociaal, wil graag geaaid worden en wil altijd in jouw buurt zijn. Ze is...
Laatste update: 2 februari 2023
Reu | 3-4 jaar | Galgo Español
Clemente is een hele lieve Galgo. Hij is sociaal met mens en dier. Hij heeft geen angsten moet enkel in het begin wat wennen...
Laatste update: 2 februari 2023
Reu | 5-6 jaar | Greyhounds & Lurchers
Deze knappe windhond hebben we Joris genoemd. Hij is door onze dierenarts geschat op ongeveer 5 jaar. Joris is samen met Joost als gevonden...