Onze honden

Ter Bemiddeling: Lexi

Geslacht

teef

Leeftijd

tot 1 jaar

Locatie

Opvang NL

Ras

Kruising windhond

Omschrijving

Dit is Lexi. Ze is 11 maanden oud en komt uit Spanje. Ze is een rescuepup, dus we weten niet precies wat voor ras ze is. Het is wel duidelijk dat er Spaanse windhond (Galgo o.i.d.) in haar zit. Ze heeft enorm veel energie en is ontzettend sociaal. Ze heeft veel beweging nodig en vindt het heerlijk om bijvoorbeeld een stuk met je te gaan rennen naast de fiets.

Lexi is heel lief met onze twee kinderen, die beiden nog geen twee jaar oud zijn en kan ontzettend goed met andere honden. Ze heeft wel een jachtinstinct en vindt het heerlijk om uren achter vogels en konijnen aan te vangen. Ze is erg alert en staat nooit ‘uit’. Ze is zindelijk en luistert naar de basiscommando’s. Ook kan ze goed aan de lijn lopen. Bezoek over de vloer is geen probleem, want Lexi is een zeer lieve en sociale allemansvriend. Ze kan alleen blijven, maar niet los. Ze moet dan wel in een bench.

Wij hebben in Spanje gewoond en hebben Lexi gekregen toen ze 8 weken oud was. Helaas moesten wij door omstandigheden terug naar Nederland, en zo doende is Lexi met ons meegekomen. In Spanje hadden wij een zeer grote omheinde tuin en woonden we samen met iemand met twee hondjes, waardoor ze altijd lekker buiten kon spelen en haar energie kwijt kon. Helaas is dat nu niet meer het geval en met twee hele kleine kindjes in huis, geen omheinde tuin en beiden een baan krijgt Lexi niet de aandacht en beweging die zij verdient.

Daarom hebben wij met pijn in ons hart besloten een beter plekje voor haar te zoeken. Voorkeur heeft een familie die veel thuis is, een omheind perceel heeft zodat ze veel naar buiten kan en het liefst al een of meerdere andere honden heeft. Kinderen zijn geen enkel probleem, katten weten we niet.

Lexi is gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze heeft een paspoort en is een maand geleden nog volledig gecheckt door de dierenarts. Ze slaapt ‘s nachts in een bench, deze krijg je er ook bij. We zoeken een gouden mandje voor Lexi waar ze de rest van haar leven mag blijven en wat goed voelt voor ons. We willen je dus graag eerst wat beter leren kennen voordat we Lexi zomaar weg doen. We kijken ernaar uit om iemand te ontmoeten die Lexi het leven gaat geven dat ze verdient!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: Larissadelfgou@hotmail.com / 06-51270086

Lexi is niet via GINN ter adoptie, maar enkel direct via het huidig baasje. Ook voor vragen kun je daar terecht.
[Toegevoegd: 20-09-2022]

Wil je meer weten over mij? Vul dan het vragenformulier in op onze contactpagina.

Bekijk ook....

Laatste update: 23 september 2022
Teef | 5-6 jaar | Greyhounds & Lurchers
Dit is Cleo, een Lurcher van ongeveer 6 jaar. Cleo is eind mei bij PAWS gekomen. Ze heeft een oude blessure aan een van...
Laatste update: 23 september 2022
Reu | 1-2 jaar | Greyhounds & Lurchers
Dit is Cosmo, een Lurcher van ongeveer 1 jaar. Cosmo is eind juni bij PAWS gekomen. Hij is een vriendelijk, vrolijke jongen. Cosmo is...
Laatste update: 23 september 2022
Teef | 1-2 jaar | Saluki
Dit is Cerys, een Saluki van ongeveer 1 jaar. Cerys is eind juni bij PAWS gekomen samen met haar beste vriendin en kennelmaatje Cosmo....