Onze honden

Ter Bemiddeling: Zusje

Geslacht

teef

Leeftijd

3-4 jaar

Locatie

Opvang NL

Ras

Kruising windhond

Omschrijving

Hoi allemaal, Ik ben Zusje, nee geen zusje van een soortgenoot maar gewoon Zusje. Mijn verzorgers vonden dat wel een leuke naam voor mij, ik moet nog effe wennen aan de naam, maar als je er een lekker snoepje bij geeft weet ik al snel dat je met het woord Zusje mij bedoelt. Ik ben 3 jaar jong.

Ik ben een paar weekjes geleden zwervend in de opvang gekomen, had wat kalende plekjes op mijn mooie billen en was nog erg verlegen. De kalende plekjes op mijn billen zijn inmiddels mooi aan het genezen, ik ben van mening dat mijn billen er nu nog mooier uitzien. Mijn verzorgers zeggen dat ik een mooi gespierd kontje heb, pffff, gespierd? Wat het is weet ik niet, maar er wordt op de kalende plekjes dagelijks honingzalf gesmeerd, die ik er snel weer af wil likken en daarom weer wat lekkers krijg om dat te voorkomen. Ja, ik heb uitgevonden hoe ik vaak een lekker snackje kan bemachtigen.

Mijn knappe buurman Jameson, hij staat ook online en is een stuk om te zien, vindt mij erg leuk. Een beetje te leuk denk ik, want als ik samen met hem in de kantine ben loopt hij continu achter mij aan. Dat vindt ik dan weer een beetje teveel charme laten zien. Ook als ik hem een snauwtje geef, hij geeft niet op. Ik kan best met soortgenoten overweg, maar ze moeten zich niet teveel opdringen.

Ik ben een beetje verlegen van karakter en rustig van aard. Mijn verzorgers zeggen dan: “tja, je bent een echte Whippet dame”, best wel een compliment eigenlijk. Als je met mij gaat wandelen dan loop ik lekker rustig naast je, maar je moet wel op blijven letten, een konijntje, vogeltje, kat, ik zie alles en af en toe komt mijn jachtdrift een beetje boven. Ik ga niet helemaal dol of hysterisch worden, maar je merkt aan mijn piepje en staande oren dat ik het spannend vind.

Hoe ik met kinderen om ga is voor mij nog niet echt duidelijk, ik heb hier de kans nog niet gehad om kennis met ze te maken en mijn verleden is een grijze, onbekende wereld. Ik hoop gauw kennis te kunnen maken met iemand die net als ik dol is op windhonden.

Stuur je snel een berichtje voor mij, wie weet ligt er een date in het verschiet! Knufje van Zusje.

Deze hond is NIET ter adoptie via GINN.
Bij interesse en voor meer informatie kun je contact opnemen met info@dierenopvangoss.nl
[Toegevoegd: 05-03-2023]

Wil je meer weten over mij? Vul dan het vragenformulier in op onze contactpagina.

Bekijk ook....

Laatste update: 23 maart 2023
Reu | 1-2 jaar | Galgo Español
Ulises is geboren op 01-08-2021 en arriveerde april 2022 bij Scooby. Deze lieve reu is dol op mensen en heel gehoorzaam. Hij is sociaal...
Laatste update: 23 maart 2023
Teef | 1-2 jaar | Galgo Español
Linda is geboren op 02-08-2021 en kwam februari 2023 bij Scooby terecht. Ze is nog timide, maar dit wordt wel beter. Ze kan het...
Laatste update: 22 maart 2023
Reu | 1-2 jaar | Greyhounds & Lurchers
Dit is Cosmo, een Lurcher van ongeveer 1 jaar oud. Cosmo werd eind juni 2022 bij PAWS gebracht. Hij is vriendelijk en aanhankelijk, met...